Jeugdmiddag 6 juli

5 t/m 8 juli 2024

De Alleskunner Beugen Kids

Meld je aan voor De Alleskunner Beugen Kids! Via onderstaande fomulier kun je je eenvoudig aanmelden.

WORD VRIEND VAN DE KERMIS BEUGEN

Voor Vrienden van Kermis Beugen:  Voor €50,00 kun je al ‘vriend’ van de kermis van Beugen worden en op die manier je steentje bijdragen aan dit dorpsfeest. Dit initiatief is in het leven geroepen om ook de aankomende jaren een spraakmakend programma samen te stellen voor alle beugenaren, van jong tot oud. In combinatie met de inzet van vele vrijwilligers kan dit fantastische evenement behouden blijven voor Beugen. Onze blijdschap met onze vrienden zetten we om in een gebaar, op de maandagmiddag van de kermis zal elke vriend op een passende wijze bedankt worden voor zijn bijdrage. Dus wordt lid

KERMIS ZOEKT VRIJWILLIGERS

Om de Beugense kermis zoals vanouds weer mogelijk te maken zijn we op zoek naar hulp.

Lijkt het je leuk mee te helpen met bijvoorbeeld het opbouwen, of draai je graag een keer mee achter de bar of bij de muntenverkoop, of ga je na het fantastische feest graag mee aan de slag om alles weer op te ruimen om maar wat activiteiten te noemen, meld je dan aan als vrijwilliger.

Ben je een doener, houd je van gezelligheid en wil je graag je steentje bijdragen aan onze Beugense kermis, meld je dan aan als vrijwilliger.

Samen met ons vaste team vrijwilligers van de Stichting Kermis Beugen, maken we er weer een gezellig feest van voor jong en oud!

 

Wij zijn op zoek naar jou

Meld je aan:
Via Whatsapp op telefoonnummer 06 1203 1211 of via e-mail: info@kermisbeugen.nl

Spreek ons ook gerust persoonlijk aan!
Peter of Henk Van Keijsteren, Marjan Mulder, Stephan Korderijnk, Hilde Brienen, Nicky Ooms, André Peters, Robert van den Heuvel, Roy Verbroekken

heb je vragen?
Stel ze gerust!

Voor vragen of opmerkingen kun je eenvoudig via info@kermisbeugen.nl contact met ons opnemen.

Deze website wordt mogelijk gemaakt door:  Roel Olieslagers – creatieve reclame